Ved at give din mening til kende om Roskilde Tennis Klub kan du være med til at give viden til DGI og Dansk Tennis Forbund – og samtidig har du chancen for at vinde et sommerkontingent.

Det er “Bevæg dig for livet”, det landsdækkende samarbejde mellem DGI og Danmarks Idræts Forbund, der står bag undersøgelsen. Det er første år, det bliver prøvet, og derfor er det i første omgang lidt en pilottest.

Måske vi her i Roskilde også kan få lidt værdifuld viden? Spørgeskemaet er ganske vist ikke målrettet vores klub, så der er enkelte steder, hvor spørgsmålene ikke helt passer til os, men vi får mulighed for at få resultaterne fra vores egen klub.

Så derfor kommer der herfra en opfordring om at deltage.

Her er link til undersøgelsen.

Er I flere i familien, der vil svare, så kan I sagtens gøre det en ad gangen.

Jeg ved ikke, hvornår der bliver trukket lod om at vinde, men jeg har fået at vide, at der på landsplan bliver fem vindere, som altså får en sommer med betalt kontingent.

Henrik Overgaard, klubmedarbejder