Vinter DIMO 2017/18 er afsluttet og pointstillingen opgjort (se slutstillingen i single og double under Voksne -> DIMO). Der var 16 puljer med 42 deltagere i single og 43 par i double, i alt 128 deltagere.

I puljerne var det samlede antal (potentielle) kampe 189 samt 7 ekstra finale kampe i parallelpuljerne. Der er reelt spillet 146 kampe svarende til 77 % af alle planlagte samt yderligere 6 ud af de 7 puljefinaler. Fornemt.

Hvad der er mindre fornemt, er kvaliteten af resultat indmeldinger i løbet af sæsonen. Der er fejl i ca. 15 %. Det er ofte dobbeltindmeldinger af kampe, fejlagtige pointtildelinger eller forkerte puljeangivelser. DIMO koordinatoren forsøger at rette fejlene, inden pointene lægges på hjemmesiden, men nogle fejl slipper alligevel igennem og giver koks i pointstillingen. Så mere disciplin, please. Det er vinderen, der umiddelbart efter kampen bør melde resultatet ind. Og kun én gang. Og rigtigt første gang.

RTK har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en del af vinpræmier til nr. 1 og nr. 2 såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe. I parallelpuljerne uddeles 1 flaske til vinderen og 1 flaske til nr. 2 og derpå får finalevinderen mellem parallelpuljerne en ekstra gevinst på yderligere 1 flaske.

Vinderne af finalen i parallelpuljerne er: Søren K. Rasmussen, Pernille Grønfeldt, Helle Michaelsen, Christina Monrad Pedersen + Gitte-Marie Phillipsen, Gitte Martinussen +Per Kronborg, Lisbeth Lyme + Thøger Lyme.

Nederst kan du se alle vinpræmie-vindere.

Her er den samlede oversigt over alle vindere og deres vinpræmier som et pdf-dokument.

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 8. maj – 2. juli hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævner tilknytningen til RTK.

Steen Øgaard Dahl