Vinter DIMO 2018/19 er afsluttet og pointstillingen opgjort. Se slutstillingen i single og double under Voksne -> Aktiviteter -> DIMO.

Der var 19 puljer med 32 deltagere i single og 55 par i double, i alt 142 deltagere. Igen en sæson med stor deltagelse.

I puljerne var det samlede antal potentielle kampe 158 og der er reelt spillet 110 kampe svarende til 70 % af alle planlagte. Fornem gennemførelse.

Puljevinder og nr. 2 kan ses af resultatoversigten. I flere puljer var det nødvendigt med nærstudier af point fordelingen. I tilfælde af pointlighed gælder nemlig indbyrdes kamp og dernæst bedste differens mellem vundne og tabte partier af de spillede kampe. Sidstnævnte opgørelse blev taget i brug i 5 ud af 19 puljer.

RTK har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en del af vinpræmier til nr. 1 og nr. 2 såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe.

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 4. maj – 6. juli hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævner tilknytningen til RTK.

Husk i øvrigt at fristen for tilmelding til sommer DIMO er 13. maj.

Her er siden med information om DIMO – og tilmelding til sommer DIMO.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator

Her er puljevinderne, nr. 2 og en vin-vinderoversigt i pdf-format.

Herunder kan du se samme resultatoversigt: