Vinter DIMO er klar til en ny sæson.

Her kan du se siden med alle puljer og indberetning af resultater.

Der er oprettet 18 puljer fordelt med 31 deltagere i single og 55 par i double, i alt 141deltagere. Det er ny rekord i deltagerantal for en vintersæson.

Puljestørrelsen er 4-6 deltagere med en tilstræbt ideal størrelse på 5. Mange spillere skønnes at være jævnbyrdige i spillestyrke på henholdsvis A, B og C niveau. Derfor er der oprettet en del parallelpuljer (A1, A2 etc). Det betyder også, at RTK spillerne over tid får et større indbyrdes kendskab.

I den kommende sæson 2018/19 er der samtidig sket en lille ændring af reglerne for parallelpuljer, idet finalekampen mellem nummer 1 i parallelpuljerne ikke spilles. I stedet forlænges sæsonen for alle til 1. maj. Vi undgår hermed en del forvirring om slutspillet og gør regelgrundlaget ensartet for alle puljer.

Når kampene er spillet, meldes kampresultatet ind prompte (som regel af vinderen og kun én gang) og pointstillingen opdateres hen over sæsonen af DIMO koordinatoren. DIMO koordinatoren anmoder om. at indberetningerne sker omhyggeligt, så fejl i den efterfølgende pointoptælling kan reduceres.

Kampene skal være afviklet inden 1. maj. Deltagerne opfordres til at komme i gang med kampene tidligt i sæsonen, da det ofte kan være svært at booke ledige baner i hallen efter jul.

Også i den kommende sæson vil Holte Vinlager sponsorere præmie til vinderne sammen med RTK.

Held og lykke – og god kamp.

Steen Øgaard Dahl,
DIMO koordinator