Vinter DIMO 2019/20 er afsluttet efter en usædvanlig sæson. Pointstillingen er opgjort – se slutstillingen i single og double under Voksne -> DIMO.

Der var 16 puljer med 30 deltagere i single og 47 par i double, i alt 124 deltagere.

I puljerne var det samlede antal potentielle kampe 150 og der er reelt spillet 100 kampe svarende til 67 % af alle planlagte. Fornem gennemførelse i lyset af, at hallen blev lukket ned 11. marts og kampe skulle spilles udendørs frem til sæsonafslutningen 11.maj.

Puljevinder og nr. 2 kan ses af resultatoversigten.

RTK har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en del af vinpræmier til nr. 1 og nr. 2 såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe.

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 15. maj – 6. juli hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævner tilknytningen til RTK.

Husk i øvrigt at fristen for tilmelding til sommer DIMO er 19. maj.

Her er siden med Dimo-information og tilmelding.

Steen Øgaard Dahl
DIMO koordinator