Vinter DIMO 2016/17 er afsluttet og pointstillingen opgjort. Der var 13 puljer med 30 deltagere i single og 37 par i double, i alt 104 deltagere.

I puljerne var det samlede antal (potentielle) kampe 142 samt 1 ekstra finale kampe i parallelpuljerne. Der er reelt spillet 99 kampe svarende til 70 % af alle planlagte. Det er ganske fint.

Vi har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en vinpræmie til nr. 1 såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe. Som hovedregel uddeles to flasker til vinderen af puljen med Holte Vinlager som sponsor, mens motionistudvalget giver en trøstepræmie med en flaske til nr. 2. I parallelpuljerne uddeles en flaske til vinderen og en flaske til nr. 2 og derpå får finalevinderen mellem parallelpuljerne en ekstra gevinst på yderligere 1 flaske.

Der er spillet finale mellem A1 og A2 i herresingle (vinder Bennedict Steffensen).

Vinpræmierne kan afhentes i perioden 8. maj – 3. juli hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævner tilknytningen til RTK.

Steen Øgaard Dahl