VinterDIMO er klar til en ny sæson. Puljerne kan ses HER.

Der er oprettet 13 puljer med 30 deltagere i single og 38 par i double, i alt 106 deltagere. Puljestørrelsen er 4 – 6 deltagere med en tilstræbt ideal størrelse på 5. I herresingle skønnes mange at være jævnbyrdige i spillestyrke og her er der oprettet parallelpuljer. Vinderne af parallelpuljerne mødes i en finalekamp.

Når kampene er spillet, meldes kampresultatet ind (som regel af vinderen) og pointstillingen opdateres hen over sæsonen af web masteren og DIMO koordinatoren.

Kampene skal være afviklet inden 1. maj (i parallelpuljen 15. april). Deltagerne opfordres til at komme i gang med kampene tidligt i sæsonen, da det ofte kan være svært at booke ledige baner efter jul.

Også i den kommende sæson vil Holte Vinlager sponsorere præmie til vinderne, mens RTK giver vingave til 2. pladsen.

Held og lykke – og god kamp.

Steen Øgaard Dahl,
DIMO koordinator