VinterDIMO er klar til en ny sæson. Puljerne kan ses her. https://roskildetennisklub.dk/voksne/aktiviteter/dimo/

Der er oprettet 13 puljer fordelt med 35 deltagere i single og 38 par i double, i alt 111 deltagere.

Puljestørrelsen er 4 – 6 deltagere med en tilstræbt ideal størrelse på 5. Det er et puslespil at få formodet spilstyrke og antal til at gå nogenlunde op og ikke alle har fået deres udtrykte ønsker opfyldt. Nogle spillere er måske kommet i en skrap pulje og andre i en lidt for let pulje. Men bær over med det og husk at det er en social turnering.

Når kampene er spillet, meldes kampresultatet ind prompte (som regel af vinderen) og pointstillingen opdateres jævnligt hen over sæsonen af DIMO koordinatoren.

Kampene skal være afviklet inden 1. maj. Deltagerne opfordres kraftigt til at komme i gang med kampene tidligt i sæsonen.

Også i den kommende sæson vil Holte Vinlager sponsorere præmie til vinderne sammen med RTK.

Held og lykke – og god kamp.

Steen Øgaard Dahl,

DIMO koordinator