VinterDIMO er klar til en ny sæson. Puljerne kan ses her

Der er oprettet 13 puljer fordelt med 26 deltagere i single og 38 par i double, i alt 102 deltagere.

Puljestørrelsen er 4 – 6 deltagere med en tilstræbt ideal størrelse på 5. Mange spillere skønnes at være jævnbyrdige i spillestyrke. Derfor er der oprettet en del parallelpuljer (A1, A2 etc). I herredouble er der kun 3 tilmeldte par og eftertilmelding er mulig.

Når kampene er spillet, meldes kampresultatet ind prompte (som regel af vinderen og kun én gang) og pointstillingen opdateres hen over sæsonen af DIMO koordinatoren.

Kampene skal være afviklet inden 1. maj. Deltagerne opfordres kraftigt til at komme i gang med kampene tidligt i sæsonen.

Også i den kommende sæson vil Holte Vinlager sponsorere præmie til vinderne sammen med RTK.

Held og lykke – og god kamp.

Steen Øgaard Dahl,

DIMO koordinator