Her er Arne Jensen igangsætter ved en Drop in på Dronning Sofies Vej.

BOOK-IN er en aktivitet for nye voksne, der er startet indenfor de sidste 3 år. Du får spillet en masse – samtidig med at møder andre nye medlemmer, så du kan skabe dig et netværk. Jo flere, du kender, jo nemmere finder du nogle at spille med.

BOOK-IN er tænkt som ren spil, ikke træning, så der er ikke altid nogen fra Begynderudvalget til stede. I aftaler selv, hvem der spiller med hvem – og hvor længe.

 

BOOK-IN sommer 2021

BOOK-IN  foregår på banerne i Darup – og du skal tilmelde dig i bookingsystemet fra gang til gang. Husk at medbringe bolde.
Klik på datoen og du vil blive send videre til bookingsystemet.

Datoer for BOOK-IN sommeren 2021:

Du skal tilmelde dig seneste tre dage i forvejen. Aktiviteten bliver aflyst, hvis der er tre eller færre deltagere. Du får besked på mail dagen i forvejen, hvis BOOK-IN er aflyst.

 


 

BOOK-IN Vinter 2021/22

I vintersæsonen har du mulighed for at tilmelde dig BOOK-IN fra gang til gang. Begynderudvalget vil forsøge at være tilstede hver gang, hvor vi enten laver øvelser eller sætter jer igang med at spille.

Er der flere end 6 deltagere, vil der være to baner til rådighed. Er i mellem 4 og 6 deltager, er der én bane til rådighed. Der er plads til 12 deltager, og det betyder, at I enten skal skiftes til at spille eller at I skal lave øvelser, skumbold eller lign., så der kan være flere på banen. I spiller med egne bolde eller evt. med skumbolde eller grønne bolde, som du finder i boldskabene mellem bane 2 og 3.

Datoer for BOOK-IN i vinteren 2021/22:

  • Dato kommer til efteråret

Du skal tilmelde dig seneste tre dage i forvejen. Aktiviteten bliver aflyst, hvis der er tre eller færre deltagere. Du får besked på mail dagen i forvejen, hvis BOOK-IN er aflyst.

 

Begynderudvalget står for både BOOK-IN.