Her er Arne Jensen igangsætter ved en Drop in på Dronning Sofies Vej.

Her er Arne Jensen igangsætter ved en DROP-IN på Dronning Sofies Vej.

DROP-IN (sommer) og BOOK-IN (vinter) er aktiviteter for voksne begyndere, der er startet indenfor de sidste 3 år. Formålet er at du møder andre begyndere, så du som ny kan skabe dig et netværk. Jo flere, du kender, jo nemmere finder du nogle at spille med.

Det er begynderudvalget, der står for både DROP-IN og BOOK-IN. De to aktiviteter er tænkt som ren spil, ikke træning, så der vil ikke nødvendigvis nogen fra begynderudvalget til stede. I aftaler derfor selv, hvem der spiller med hvem – og hvor længe.

I starten af sommer- og vintersæsonen er der ofte en eller to fra begynderudvalget til stede. De kan godt finde på at sætte lidt øvelser i gang og give træningstips – men det primære formål er, at I kommer til at spille med hinanden.

DROP-IN er første stadie af aktiviteter i RTK. Næste stadie er:

Derefter kan du være med til:

Hvis du er god og konkurrenceminded:

Du behøver ikke tilmelde dig DROP-IN om sommeren. Kom bare. Du kan se i kalenderen på forsiden, hvornår der er DROP-IN – og så møder du bare op.

I sommeren 2020 er der DROP-IN søndag kl. 16-18 på bane 5-7 på Dr. Sofies Vej hele juni og juli + hver anden søndag i august.

Det er tanken, at nye begyndere fra DROP-IN skal videre til Søndagstennis og andre aktiviteter i klubben. Søndagstennis er også rigtig gode til at tage imod nye – her er der tilmelding på forhånd. Fra august er der derfor DROP-IN den ene uge kl. 16-18 på Dr. Sofies Vej og Søndagstennis den anden uge kl. 10-12 på Darupvej 52. Men er du klar til at deltage i Søndagstennis i juni og juli, så er du meget velkommen.

Her kan du læse mere om Søndagstennis.

I vintersæsonen har du mulighed for at tilmelde dig BOOK-IN fra gang til gang. Begynderudvalget vil forsøge at være tilstede hver gang, hvor vi enten laver øvelser eller sætter jer igang med at spille.

Er der flere end 6 deltagere, vil der være to baner til rådighed. Er i mellem 4 og 6 deltager, er der én bane til rådighed. Der er plads til 12 deltager, og det betyder, at I enten skal skiftes til at spille eller at I skal lave øvelser, skumbold eller lign., så der kan være flere på banen. I spiller med egne bolde eller evt. med skumbolde eller grønne bolde, som du finder i boldskabene mellem bane 2 og 3.

Datoer for BOOK-IN i vinteren 2020/21:

Klik på datoen og log ind for at tilmelde dig. Det koster 30 kr. at deltage, som du betaler gennem bookingsystemmet. Du kan også klikke på ‘Banebooking’, vælge ‘Aktiviteter’ og find BOOK-IN på listen.

Du skal tilmelde dig seneste tre dage i forvejen. Aktiviteten bliver aflyst, hvis der er tre eller færre deltagere.

Tilmeldingsfristen er sat til tre dage, så vi kan nå at afbooke banerne, hvis der ikke er nok tilmeldinger. Imidlertid kan systemet kun håndtere at sende besked om aflysning 24 timer før. Så du får besked på mail dagen i forvejen, hvis BOOK-IN er aflyst. Du kan dog selv gå ind i bookingsystemet og tjekke antallet af tilmeldte nogle dage i forvejen.

Vil du opfordre andre til at komme til DROP-IN eller BOOK-IN? Vil du høre, om nogen vil spille en single eller double, være med i Dimo eller deltage i et arrangement? Så meld dig ind i klubbens Facebook-gruppe for nye voksne begyndere.

Gruppen er til, for at i kan kommunikere og komme i kontakt med hinanden.

Gruppen hedder ‘Roskilde Tennis Klub – for nye medlemmer‘.