RTK holder næsten hvert år indendørs klubmesterskaber for alle seniorer (de ældste juniorer kunne også være med). Alle rækker er niveauinddelt, så både de allerbedste og nybegynderne kunne være med. Der er også rækker for veteraner.

Klubmesterskaberne spilles typisk over 2 weekender:

I de to første weekender spilles alle kampe til og med semifinalerne. Vi prøver at lægge 40+, 50+ og 60+ singlekampene om fredagen og A-, B- og C-række singlekampene om lørdagen, men det afhænger af antal deltagere og fordelingen mellem rækkerne. Så hvis du både melder dig i fx 40+ og B-rækken, så kan du risikere at komme til at spille mange kampe.

Der spilles typisk i følgende rækker:

• Single senior herrer og damer, række A, B og C
  • Single 40+ herrer og damer
  • Single 50+ herrer og damer
  • Single 60+ herrer
  • Herre, dame- og mixdouble A, B og C (i C-rækken kan spillere, der er over 60 år og ikke turneringsspillere, også deltage)

Der kan max være 16 deltagere i en række. Så vidt det er muligt, bliver der arrangeret bonusrunder for taberne i 1. runde, så alle får tilbudt mere end en kamp.

Arrangørerne fra aktivitetsudvalget får brug for hjælp til at stå for selve kampene de enkelte dage. Er du selv deltager en dag, så skal du måske hjælpe med at sætte kampe i gang, indtaste resultater eller lignende.

A-rækkerne er for 1.-3. holds spillere + spillere fra 40+1 og 50+1 + evt. juniorer.

B-rækkerne er for øvrige veteranholdspillere og stærke motionister.

C-rækkerne er for ikke-holdspillere, almindelige motionister og begyndere.

Hvis der er for få deltagere i enkelte rækker, vil rækker blive slået sammen – eller helt blive sløjfet.

Kampafvikling – nyt format

Kampene afvikles efter Dansk Tennis Forbunds NextGen-regler, det vil sige:

• Bedst af tre sæt til 4 med tiebreak til 7 ved stillingen 3-3
  • I single spilles partierne som normalt
  • I double spiller man no-add – én afgørende bold ved stillingen 40-40, hvor servemodtager bestemmer lige eller ulige side, i mix serves dog altid til samme køn
  • Både i single og i double spilles med, at bolden i serven gerne må røre nettet. Hvis bolden lander i servefeltet efter at have ramt nettet, er serven derfor god
  • I finalerne spilles kampe som normalt til 6 med tiebreak til 7. Dette gælder alle tre sæt – altså IKKE matchtiebreak til 10 i 3. sæt.

Det er maksimalt tilladt at tilmelde sig i tre rækker.

Kampene skal afvikles på de dage, der er afsat til de enkelte rækker. Er der en dag, du ikke kan spille, skal du derfor ikke melde dig i de rækker, der spiller denne dag.

Alle finalekampe bliver afviklet om søndagen- hvis du ikke kan spille denne dag, skal du derfor trække dig på matchbolden i semifinalen.

Skulle der være spørgsmål vedrørende turneringen er man velkommen til at kontakte aktivitetsudvalget på aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk

• Tilmelding foregår via fanen “Tilmelding”
  • Tilmeldingsfrist: 14. april 2022
  • Deltagergebyret er 75 kr. pr singlerække og 50 kr. pr doublerække pr. person

Vi håber på at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i turneringen og være med til at gøre dette års indendørs klubmesterskaber til en god og levende oplevelse.

Aktivitetsudvalget

Tilmelding og betaling sker direkte i medlemssystemet ForeningLet. Login og vælg Tilmelding under Booking og betaling på hjemmesiden.

Her skal du indberette dit resultat:

• Eks. 6-3 6-3

Her er listen over de indberettede resultater:

• This form does not have any entries yet.

Der spilles dame-, herre- og mixdoubles i weekenden 22.4-24.4

Fredag den 22.4 kl. 18-22 Mixdouble A, B, C