RTK holder næsten hvert år indendørs klubmesterskaber for alle seniorer (de ældste juniorer kunne også være med). Alle rækker er niveauinddelt, så både de allerbedste og nybegynderne kunne være med. Der er også rækker for veteraner.

I 2019 bliver klubmesterskaberne afholdt på følgende dage:

• Fredag den 15. marts efter kl. 18
  • Lørdag den 16. marts
  • Søndag den 17. marts
  • Fredag den 23. marts efter kl. 18
  • Lørdag den 24. marts
  • Søndag den 25. marts
  • Fredag den 30. marts efter kl. 18
  • Lørdag den 31. marts – finaledag

Der spilles i år i følgende rækker – nedenstående bliver opdateret senere:

• Single senior herrer og damer, række A, B og C
  • Single 40+ herrer og damer
  • Single 50+ herrer og damer
  • Single 60+ herrer
  • Herre, dame- og mixdouble A, B og C (i C-rækken kan spillere, der er over 60 år og ikke turneringsspillere, også deltage)

A-rækkerne er for 1.-3. holds spillere + spillere fra 40+1 og 50+1 + evt. juniorer.

B-rækkerne er for øvrige veteranholdspillere og stærke motionister.

C-rækkerne er for ikke-holdspillere, almindelige motionister og begyndere.

Hvis der er for få deltagere i enkelte rækker, vil rækker blive slået sammen – eller helt blive sløjfet.

Kampene afvikles bedst af tre sæt, hvor et evt. tredje sæt afvikles som matchtiebreak – altså først til 10 point, dog med to overskydende til vinderen.

Det er maksimalt tilladt at tilmelde sig i tre rækker.

Vi skal prøve at tage hensyn til forbehold, men da der er mange kampe, kan vi garantere, at kampene ikke bliver placeret på disse dage. Der kan ikke være forbehold på finaledagen.

Skulle der være spørgsmål vedrørende turneringen er man velkommen til at kontakte Steen Lindegaard på aktivitetesudvalget@roskildetennisklub.dk eller Kurt Jensen på mail: jensen.kurt@mail.dk.

• Tilmelding foregår via fanen “Tilmelding”
  • Tilmeldingsfrist: Fastsættes senere
  • Deltagergebyret er 65 kr. pr singlerække og 50 kr. pr doublerække pr. person

Vi håber på at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i turneringen og være med til at gøre dette års indendørs klubmesterskaber til en god og levende oplevelse.

Klubmesterskabsudvalget

Steen Lindegaard og Kurt Jensen

Vi skal prøve at tage hensyn til forbehold, men da der er mange kampe, kan vi ikke garantere, at kampene ikke bliver placeret på disse dage. Der kan ikke være forbehold på finaledagen.

Tilmelding til klubmesterskaberne 2019 er ikke startet endnu.

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• This form does not have any entries yet.
  • Steen Lindegaard, aktivitetesudvalget@roskildetennisklub.dk
  • Kurt Jensen, jensen.kurt@mail.dk eller telefon 26 85 77 84

Her skal du indberette dit resultat:

• Eks. 6-3 6-3

Her er listen over de indberettede resultater:

• This form does not have any entries yet.

Her kommer program og resultater for klubmesterskaberne indendørs 2019:

Her er programmet for klubmesterskaberne indendørs 2018:

Herunder er resultaterne fra 2017:

Herre single A

Herre single B