RTK holder næsten hvert år indendørs klubmesterskaber for alle seniorer (de ældste juniorer kunne også være med). Alle rækker er niveauinddelt, så både de allerbedste og nybegynderne kunne være med. Der er også rækker for veteraner.

I 2019 bliver klubmesterskaberne afholdt på følgende dage:

• Lørdag den 16. marts – singler i 40+, 50+ og 60+ (indledende kampe til og med semifinaler)
  • Søndag den 17. marts – singler i A, B og C rækkerne (indledende kampe til og med semifinaler)
  • Lørdag den 23. marts – doubler i alle rækker (indledende kampe til og med semifinaler)
  • Søndag den 24. marts – ekstra dag for doubler i alle rækker, hvis der skal afvikles en playoff-holdkamp om lørdagen
  • Lørdag den 30. marts – finaledag i alle rækker

Der spilles i år i følgende rækker:

• Single senior herrer og damer, række A, B og C
  • Single 40+ herrer og damer
  • Single 50+ herrer og damer
  • Single 60+ herrer
  • Herre, dame- og mixdouble A, B og C (i C-rækken kan spillere, der er over 60 år og ikke turneringsspillere, også deltage)

Der kan max være 16 deltagere i en række. Senere tilmeldinger vil blive flyttet eller slettet efter aftale.

A-rækkerne er for 1.-3. holds spillere + spillere fra 40+1 og 50+1 + evt. juniorer.

B-rækkerne er for øvrige veteranholdspillere og stærke motionister.

C-rækkerne er for ikke-holdspillere, almindelige motionister og begyndere.

Hvis der er for få deltagere i enkelte rækker, vil rækker blive slået sammen – eller helt blive sløjfet.

Kampafvikling – nyt format

Kampene afvikles efter Dansk Tennis Forbunds NextGen-regler, det vil sige:

• Bedst af tre sæt til 4 med tiebreak til 7 ved stillingen 3-3
  • I single spilles partierne som normalt
  • I double spiller man no-add – én afgørende bold ved stillingen 40-40, hvor servemodtager bestemmer lige eller ulige side, i mix serves dog altid til samme køn
  • Både i single og i double spilles med, at bolden i serven gerne må røre nettet. Hvis bolden lander i servefeltet efter at have ramt nettet, er serven derfor god
  • I finalerne spilles kampe som normalt til 6 med tiebreak til 7. Dette gælder alle tre sæt – altså IKKE matchtiebreak til 10 i 3. sæt.

Det er maksimalt tilladt at tilmelde sig i tre rækker.

Kampene skal afvikles på de dage, der er afsat til de enkelte rækker. Er der en dag, du ikke kan spille, skal du derfor ikke melde dig i de rækker, der spiller denne dag.

Alle finalekampe bliver afviklet lørdag den 30. marts – hvis du ikke kan spille denne dag, skal du derfor trække dig på matchbolden i semifinalen.

Skulle der være spørgsmål vedrørende turneringen er man velkommen til at kontakte Steen Lindegaard på aktivitetesudvalget@roskildetennisklub.dk.

• Tilmelding foregår via fanen “Tilmelding”
  • Tilmeldingsfrist: Fredag den 1. marts 2019
  • Deltagergebyret er 65 kr. pr singlerække og 50 kr. pr doublerække pr. person

Vi håber på at rigtig mange af jer har lyst til at deltage i turneringen og være med til at gøre dette års indendørs klubmesterskaber til en god og levende oplevelse.

Steen Lindegaard

Vi skal prøve at tage hensyn til forbehold, men da der er mange kampe, kan vi ikke garantere, at kampene ikke bliver placeret på disse dage. Der kan ikke være forbehold på finaledagen.

Ja, jeg vil gerne være med til indendørs mesterskaberne for voksne 2019:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• Henriette Bremer Nielsen
    • Damedouble C og 60+
    • Tine Skovgaard
    • Peder Andersen
    • Herresingle 50+
    • Lars Rath
    • Herresingle C
    • Sophia Horne Bang
    • Jonas vestermann
    • Herresingle B
    • Herredouble B
    • Arne Jensen
    • Tine Bøegh-Petersen
    • Damedouble B
    • Helle Michaelsen

Her skal du indberette dit resultat:

• Eks. 6-3 6-3

Her er listen over de indberettede resultater:

• This form does not have any entries yet.

Her kommer program og resultater for klubmesterskaberne indendørs 2019:

Her er programmet for klubmesterskaberne indendørs 2018:

Herunder er resultaterne fra 2017:

Herre single A

Herre single B