Hvert år i slutningen af udendørs sæsonen holder RTK klubmesterskaber for voksne. Rækkerne er niveauinddelt, så både de allerbedste og nybegynderne kan være med. Der er også rækker, der er opdelt efter alder (40+, 50+ og 60+).

De ældste juniorer (fra 14 år og opefter) kan også være med.

Klubmesterskaberne 2019 for voksne er for alle voksne (14+) medlemmer. Vi vil gerne have så mange med som muligt, inklusiv vores 60+ medlemmer, medlemmer fra majkampagnen og andre nye i klubben.

Programmet for klubmesterskaberne er tilrettelagt med bestemte tidspunkter for alle kampe – dog kan deltagerne selv kan aftale en tidligere tid i de indledende runder. Se under fanen “Program”.

Her er tidsplanen for kampene i 2019:

• Indledende runder til og med semifinaler: Weekenderne 31-1 + 7-8. september – spil gerne før, hvis begge parter kan finde et tidspunkt. Spil evt. også efter, hvis du gør det inden næste kamp i programmet. Hvis spillere skal deltage i playoff-kampe den 31. august eller DTF Cup finaler den 1. september, så giv arrangøren besked, så bliver der selvfølgelig taget hensyn til dette.
    Finaler: Lørdag den 14. september – alle finaledeltagere skal kunne spille på finaledagen

Der spilles i følgende rækker:

• Single senior herrer og damer, række A, B og C
  • Single 40+ herrer og damer
  • Single 50+ herrer og damer
  • Single 60+ B herrer og damer
  • Herre- og damedouble række A, B, C
  • Mixdouble række A, B, C

Niveau:

• A-rækker er for klubbens bedste spillere, der dagligt optræder på klubbens 1. og 2. hold. Derudover øvrige spillere som har er højt niveau
  • B-rækker er for stærke motionister og veteraner samt spillere, der ligger i periferien af de bedste hold
  • C-rækker er for letøvede og begyndere
  • 60+ B er ikke for de bedste 60+. De må finde nogle andre rækker at tilmelde sig i

Mange tror mange at de aldersbetingede rækker 40+, 50+ og 60+ er meget nemmere end B- og C-rækken – og mange er blevet overrasket.

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 21. august 2019.

Der kan maksimalt være 16 deltagere i en række, så vent ikke for længe med at tilmelde jer.

Hvis der er mindre end fire deltagere i en række, aflyses rækken og tilmeldte spillere placeres i andre rækker efter aftale (Gælder dog ikke A-rækkerne).

Deltagergebyr: 60 kr. pr singlerække og 50 kr. pr person pr doublerække – pengene bliver opkrævet via bookingsystemet.

Øvrige fakta omkring turneringens afvikling

• Det er maksimalt tilladt at tilmelde sig i tre rækker
  • Der spilles med egne bolde frem til finalen, hvor der udleveres bolde
  • Der spilles med match-tie-break som tredje sæt i alle kampe
  • Der spilles med traditionelle point i alle kampe (ikke no-ad)
  • Hvis man møder senere end 15 minutter efter aftalt spilletid, taber man kampen, så husk at give besked, hvis en kamp bliver flyttet
  • Hvis man taber en kamp er man ude af rækken, der er ingen bonus runder
  • Præmier vil, foruden glæden ved titlen, på vanlig vis være smagfulde og nøje udvalgte
  • Ved dårligt vejr… så må I arrangere en ny tid – vi har lagt lidt buffertid ind omkring semifinalerne – finalerne skal dog spilles på dagen
  • Der opkræves ingen tilskuerentre for klubbens medlemmer, så kom endelig og besku de mange intense kampe.

Steen Lindegaard

Her kan du se, hvem der er tilmeldt.

Hvis du ikke kan se din tilmelding, umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• Anette Vest
    • Mia Pietro Naumann 6767
    • Damesingle C
    • Susan Junge Simonsen

Herunder kan du se lodtrækningen for alle rækker, når den er klar.

Der er sat spilletidspunkt for alle kampe. Får I brug for at flytte kampe, skal begge parter være enige om det.

I gør følgende, hvis en kamp skal flyttes:

1. Bliver enige med modstanderen om en ny tid (tidligere end den i programmet)
  2. Booker to timer en anden dag – I kan logge ind med egne numre og bruge 6386 som medspiller (et særligt nummer oprettet til klubmesterskaberne – “Klubmesterskab ude”)
  3. Send en mail til Steen Lindegaard på aktivitetsudvalget@roskildetennisklub.dk om hvem I er, hvornår I skulle have spillet og hvornår kampen er flyttet til
  4. Steen afbooker så de oprindelige baner
  5. Når I har spillet kampen, indberetter I resultatet – se næste fane

Her er lodtrækningen for alle rækker – bedst af tre sæt – tredje sæt er matchtiebreak til 10, hvor man skal vinde med mindst to point:

Her er link til nyheden fra finaledagen 2018 med alle finaleresultater samlet.

Herunder kommer lodtrækningen for alle rækker, når den er klar.

Herre single A

Herre single B

Herre single C

Herre single 40+

Herre single 50 +

Herre single 60+

Dame single A

Dame single B

Dame single C

Dame single 40+

Dame single 50+

Dame single 60+

Herre double A

Herre double B

Herre double C

Dame double B

Dame double C

Mix double A

Mix double B

Mix double C

Her kan du indberette resultater, når turnering er i gang.

• Eks. 6-3 6-3

Her kan du se de indmeldte resultater, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se dit eget resultat, lige efter du har indmeldt det, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• This form does not have any entries yet.