Lørdag den 27. april 2019 åbner vi udendørs sæsonen med “Store Åbningsdag” – en festdag med aktiviteter for alle medlemmer.

2013 Aabning 125Kl. 8.30 og 9.00 til kl. 11 og 11.30: Stor doubleturnering for voksne. (Se mere under fanen motionistturnering)

Kl. 11: Grillen åbner, med pølser og brød + 1 øl eller sodavand.

Kl. 12: Formandens tale – samt uddeling af priser og pokaler.

Kl. 13-15: Juniorsjov – for alle børn og unge mellem 6 og 18 år.

Kl. 13-15: Evt. spil og instruktion for alle hjælpere til majkampagnen for voksne begyndere. Her melder du dig som hjælper.

Det bliver en festdag på Dronning Sofies Vej med masser af aktiviteter fra morgen til aften. For at det kan lade sig gøre, så har vi brug for en hel del hjælpere, der kan være med til små opgaver undervejs.

Vi får brug for hjælpere til:

• Indkøb af grillkul, optændingsbriketter, pølser, brød, ketchup, sennep, kaffe og saftevand (et par dage før) 2-300 pølser og 100 brød – Steen Lindegaard
  • Optænding og pasning af grill mellem kl. 10.30 og 14 – John Larsen, Erik Gustafson, Peter Kjeldahl, Anders Mouritsen
  • Servering af kaffe, saftevand og evt. kager – Merete Lund Madsen, plads til flere
  • Tilberedning af kager til udlevering – Connie Thomsen, Ella og Tina Dilling, Pia Winther Eriksen, Helle Arentoft
  • Koordinator af motionistturnering om formiddagen (Lasse Byberg)
  • Stå for  junioraktiviteter kl. 13-15 – Juniorudvalget

Skriv til Henrik Overgaard Pedersen, hvis du gerne vil hjælpe med en af ovenstående opgaver.

Alle 56 tilmeldte skal bekræfte, at de har set deres mødetid.

Lasse Byberg står for at arrangere en doubleturnering for voksne. Det bliver en blanding af spil og pauser, så der er masser af liv på anlægget hele formiddagen og så alle er der, når der bliver serveret pølser og holdt tale. Mødetiderne bliver kl. 8.20 eller 8.50. Lasse laver et program, så flest mulige får gode kampe, så prøv ikke at have forbehold for mødetid.

Alle spillestyrker og aldersklasser er velkomne. Lasse blander kortene, så du kommer til at spille med og mod flere forskellige. Du vil i dagene op til turneringen kunne se, om du skal møde kl. 8.20 eller 8.50.

17. april: Der er nu det maksimale 56 tilmeldte – men tilmeld dig ventelisten, for så bliver du kontaktet, hvis der kommer afbud, og det kunne jo ske.

Jeg tilmelder mig ventelisten til doubleturneringen på Store Åbningsdag, lørdag den 27. april mellem kl. 8.30 og 11.30:

Lasse Byberg har tlf. 75 50 64 01.

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• Pernille Rechenbach
    • Herfra er der tilmelding til venteliste - skriv dig på. Du bliver kontaktet ved afbud
    • Henrik Gøtke
    • Karin Aagesen
    • Lene Pearson
    • Aksel Rasmussen

Juniorudvalget og andre frivillige arrangerer junioraktiviteter på alle baner kl. 13-15. Der sker forskellige ting på alle baner – den endelige plan er ikke lagt endnu, men det bliver noget med masser af tennis. Det bliver sjovt.

I kan bare komme – uden tilmelding på samme måde som ved Drop in for juniorer om sommeren.

Kunne du som voksen godt tænke dig at prøve tennis, så har vi en kampagne i maj, som du kan være med i, uden at du binder dig til at være medlem. I slutningen af maj bestemmer du selv, om det har været så sjovt, at du gerne vil fortsætte i klubben eller om du siger “tak for denne gang”.

Vi starter søndag den 5. maj – og der er tilmelding på forhånd. Her kan du læse mere om majkampagnen.

Nye spillere der allerede har meldt sig til maj-kampagnen er også velkomne denne dag til lidt ekstra tennis.

Vi holder dog også et åbent hus i forbindelse med Tennissportens Dag. Det foregår lørdag den 4. maj kl 14-16 på Dr. Sofies Vej 10, 4000 Roskilde. Her er både børn og voksne meget velkomne.

Herunder kan du se billeder fra Store Åbningsdag 2018: