Målgruppe: Alle motionister, der har fri tirsdag og torsdag formiddag

Tirsdags- og torsdagstennis er motionist formiddagstennis, som afvikles både indendørs og udendørs næsten alle dage i løbet af året.

Både tirsdag og torsdag kommer der på grund af tidspunktet flest ældre, men både tirsdags- og torsdagstennis er for alle, så har du tid, er du velkommen.

Der er en tendens til, at der til torsdagstennis er lidt stærkere spillere, end til tirsdagstennis, men der er også mange gengangere.

Tirsdagstennis – indendørs i RTK-hallen 1/10 – 30/4 på alle fire baner, og der spilles fra 9-13.

Selv  om tirsdagstennis er åbent for alle, skal man huske at tilmelde sig.

Indendørs spilleplan:

• Tirsdagstennis indendørs i hallen starter 5. oktober.
  • Tirsdagstennis er åben for alle. Men kræver ny tilmelding hver uge.
  • Vi spiller double i runder á 1/2 time.
  • Vi spiller på bane 1, 2, 3, og 4 fra kl. 9-12 og på bane 3 og 4 fra kl. 12-13.
  • Tilmelding sker individuelt hver uge med e-mail til Jørgen Ulrich: ulrichjrgen@gmail.com senest lørdag kl. 18.00.
  • Inden mandag kl. 12.00 modtager alle spillere den endelige spilleplan.

I tilmeldingen angiver man:

• Om man ønsker morgentime (9-10) formiddagstime (10-12) eller frokosttime (12-13), eller om man kan alle timer.
  • Er man et hold, så opgives navnene på de 4 spillere, som er på holdet.
  • Jørgen sammensætter de andre hold.
  • Man kan også være fleksibel. Det vil sige, at man kan spille flere runder eller andre tider. Eller være reserve.
  • Det er vigtigt, at tilmeldingen tages meget alvorligt. Afbud og ændringer til spilleplanen i sidste øjeblik er et mareridt.

• Man betaler 10 kr. per runde, som indbetales til Mobile Pay på tlf.  51354675

Jørgen Ulrich
Tlf.:   +45 51354675

Tirsdagstennis – udendørs på Dr. Sofies Vej 1/5 – 30/9 på alle syv baner

Kom uden tilmelding fra kl. 9 – og vi spiller med hinanden til kl. 11. Afhængig af antal fremmødte vil der mindst være 3-4 spillerunder á en halv time til hver spiller. Har man brug for en pause fra en runde, er det ok.

I udendørssæsonen betaler spillerne ikke noget.

Kontaktperson er Jørgen Ulrich, tlf. 51 35 46 75, mail: ulrichjrgen@gmail.com.

Vi spiller året rundt alle torsdage fra kl. 9 til 11. Fra 1. maj til 30. september spiller vi udendørs på Dronning Sofies Vej, og fra 1. oktober til 30. april indendørs i RTK-hallen.

Der er ingen forhåndstilmelding, og alle er velkomne. Det normale deltagerantal er omkring 20 pr. gang, men der er principielt ingen begrænsning i antallet af deltagere. Afhængig af deltagerantallet spiller man 3 eller 4 doubler med skiftende makkere.

Efter kampene afholder vi en “3. halvleg” med udveksling af synspunkter over en kop kaffe eller en øl.

Prisen er 10 kr. pr. gang om sommeren og 30 kr. om vinteren.

Aktiviteter i RTK er kun for aktive medlemmer

Bemærk, at du skal være aktivt medlem for at kunne deltage i Tirsdags- og Torsdagstennis.

Er du fx passivt medlem om vinteren, men betaler aktivt kontingent om sommeren, så må du gerne deltage i aktiviteter i sommersæsonen, men ikke i vintersæsonen.

Jørgen Ulrich
Ansvarlig for Tirsdagstennis