128_2870

Det er klubbens intention, at alle, der ønsker at spille på motionisthold om sommeren og har niveauet til det, så vidt muligt kommer til at spille på hold. Udgangspunktet er, at der mindst skal være tre damer og seks herrer på hvert hold.

Om vinteren, hvor vi kun har fire baner, er der færre muligheder for at komme til at spille på hold.

Alle skal melde sig til holdene – også de spillere, der var med sidste år. Vi vil gerne have, at evt. nye spillere har lige så stor mulighed for at komme på hold som tidligere spillere.

Du skal være indstillet på at spille 7-9 kampe i løbet af sæsonen, men det er ikke en betingelse, at du kan spille hver gang, og du skal være indstillet på at “sidde over” engang i mellem.

Holdene sammensættes af en gruppe, som består af holdkaptajnerne, koordinatoren for alle motionist- og golde age hold samt evt. en repræsentant fra bestyrelsen.

Spillerne på holdene deles om opgaver med indkøb og forberedelse af mad, sammensætning af hold, indberetning af resultater og kørsel.

Hvis du har spørgsmål om at spille på motionisthold, kan du henvende dig til koordinatoren for RTK’s motionist- og golden age hold.

Vinteren 2018/19 er der IKKE mulighed for at tilmelde sig motionisthold, da RTK ikke har tilmeldt hold til turneringen.

Der er derimod et enkelt golden age hold (med spillere over 60 år), der spiller i dagtimerne. Dette hold er et stærkt 60+ hold. Rækken er nu omdøbt til “Veteran formiddag”, men er i spillermunde fortsat kendt som “Golden age”.

Ja, jeg vil gerne tilmelde mig golden age hold i indendørs sæsonen 2018/19:

Her vil du kunne se listen over mulige spillere, efterhånden som de tilmelder sig. Listen bliver opdateret automatisk. Kan du ikke se din tilmelding umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så skal du gå ind på siden igen.

• Ken Eskildsen
    • Tage M. Nilsson