128_2870

Det er klubbens intention, at alle, der ønsker at spille på motionisthold om sommeren og har niveauet til det, så vidt muligt kommer til at spille på hold. Udgangspunktet er, at der mindst skal være tre damer og seks herrer på hvert hold.

Om vinteren, hvor vi kun har fire baner, er der færre muligheder for at komme til at spille på hold.

Alle skal melde sig til holdene – også de spillere, der var med sidste år. Vi vil gerne have, at evt. nye spillere har lige så stor mulighed for at komme på hold som tidligere spillere.

Udendørs er der 7-9 kampe i løbet af sæsonen, men det er ikke en betingelse, at du kan spille hver gang. Holdene bliver oprettet med så mange spillere, at der er plads til afbud en gang imellem. Derfor skal du også være indstillet på at “sidde over” en gang imellem.

Holdene sammensættes af en gruppe, som består af holdkaptajnerne, koordinatoren for alle motionist- og golde age hold samt evt. en repræsentant fra bestyrelsen.

Spillerne på holdene deles om opgaver med indkøb og forberedelse af mad, sammensætning af hold, indberetning af resultater og kørsel.

Motionistholdene spiller oftest tirsdag aften om sommeren, men andre hverdagsaftener og weekenddage kan forekomme. Om vinteren er kampene typisk fredag aften eller i weekenden. Golden age spiller om formiddagen på hverdage både sommer og vinter.