128_2870

Det er klubbens intention, at alle, der ønsker at spille på motionisthold om sommeren og har niveauet til det, så vidt muligt kommer til at spille på hold. Udgangspunktet er, at der mindst skal være tre damer og seks herrer på hvert hold.

Om vinteren, hvor vi kun har fire baner, er der færre muligheder for at komme til at spille på hold.

Alle skal melde sig til holdene – også de spillere, der var med sidste år. Vi vil gerne have, at evt. nye spillere har lige så stor mulighed for at komme på hold som tidligere spillere.

Udendørs er der 7-9 kampe i løbet af sæsonen, men det er ikke en betingelse, at du kan spille hver gang. Holdene bliver oprettet med så mange spillere, at der er plads til afbud en gang imellem. Derfor skal du også være indstillet på at “sidde over” en gang imellem.

Holdene sammensættes af en gruppe, som består af holdkaptajnerne, koordinatoren for alle motionist- og golde age hold samt evt. en repræsentant fra bestyrelsen.

Spillerne på holdene deles om opgaver med indkøb og forberedelse af mad, sammensætning af hold, indberetning af resultater og kørsel.

Motionistholdene spiller oftest tirsdag aften om sommeren, men andre hverdagsaftener og weekenddage kan forekomme. Om vinteren er kampene typisk fredag aften eller i weekenden. Golden age spiller om formiddagen på hverdage både sommer og vinter.

Hvis du har spørgsmål om at spille på motionisthold, kan du henvende dig til koordinatoren for RTK’s motionist- og golden age hold.

Der kan blive tilmeldt op til to motionisthold og to golden age hold – det kræver nok spillere og holdkaptajner for hvert hold.

Der lægges op til et hold i motionist øverste kategori (ud af fire) og et hold i kategori 3 eller 4 + til to golden age hold. Det betyder, at alle voksne motionister kan melde sig, og der bliver så sammensat hold ud fra tilmeldingerne.

• Golden age er spillere på 60 år eller ældre, der kan spille i dagtimerne
  • Motionisthold er for alle motionister i forskellige styrker – kampene afvikles typisk fredag aften eller i weekenden

Frist for tilmelding er mandag den 16. september 2019.

Ja, jeg vil gerne tilmelde mig motionist eller golden age hold i indendørssæsonen 2019/20:

Tilmelding åbner efter nytår 2019 – og frist bliver formentlig i starten af februar.

Meddelelse til webmaster – form 30.

Her vil du kunne se listen over mulige spillere, efterhånden som de tilmelder sig. Listen bliver opdateret automatisk. Kan du ikke se din tilmelding umiddelbart efter du har tilmeldt dig, så skal du gå ind på siden igen.

• Margit Pedersen
    • Camil Hesse