Er du ny i RTK eller overvejer at melde dig ind, så får du her et overblik over klubbens aktiviteter. Herunder kan du se listen over muligheder og hvem den enkelte aktivitet retter sig mod. Bemærk, at der er tilbud til dig, uanset om du lige er startet som begynder eller om du er rutineret turneringsspiller.

Det perfekte sted at starte, hvis du enten slet ikke har spillet før, eller også kun har spillet en lille smule. Her bliver du taget godt imod, starter med at lære at spille og møder andre begyndere, så du får et netværk fra starten.

Her kan alle, der har 0-3 års erfaring komme. Her er spil og småøvelser på kryds og tværs. 1-2 rutinerede motionister står for aktiviteten, der har som formål at holde dit spil i gang, samtidig med at du lærer andre nye at kende.

Der er træning for alle spilleniveauer – lige fra helt begyndere til elitespillere. Tilmelding er i februar-marts for sommersæsonen og i august for vintersæsonen. Vi sætter dog nogle gange ekstra begyndertræning i gang med tilmelding i løbet af maj. Du kan altid spørge RTK’s træningschef, om der er ledige pladser. Nogle gange bliver der også arrangeret morgentræning og tematræning, som man kan melde sig til fra gang til gang.

Her spiller vi double – og alle fra let øvede til middel- og stærke motionister er velkomne. Vi går ikke så meget op i resultatet, men vi spiller selvfølgelig for at vinde. Nogle gange spiller du med nogen, der er stærkere end dig selv, nogle gange er I lige og andre gange er du den stærke.

Her er der tale om formiddagstennis, hvor der naturligt kommer fleste ældre, men alle fra let til middel øvede og stærke motionister er velkomne. Vi spiller hele double året rundt to gange om ugen.

Dimo er for alle og en rigtig god måde at sikre sig, at man har nogen at spille med hele sæsonen. Du kommer i en pulje med andre, der er omtrent dit niveau, og så skal I selv aftale tid og sted for en times kamp mod de andre i puljen i løbet af sæsonen. Dimo er for alle spillestyrker, også begyndere. Du kan både melde dig i single og double. Du skal selv finde en makker for at melde dig i dame-, herre- eller mixdouble.

Der er både klubmesterskaber udendørs (i august-september) og indendørs (februar, marts eller april), og begge steder kan alle være med, for der bliver oprettet rækker fra begyndere til elite. Er du konkurrencemenneske, så meld dig til uanset hvor stærk du er.

Her spiller vi double i 1½-2 timer – som oftest tre kampe med skiftende makkere og modstandere. Deltagerne bliver delt op i puljer, og der er som regel præmier til vinderne af puljerne. Turneringen er mest for middeløvede og stærke motionister.

Disse hold er for spillere, der gerne vil udfordres mod andre klubber, men vi spiller kun double, og vi gør også ekstra ud af det sociale ved at spise sammen efter kampene. Motionisterne spiller en hverdagsaften (typisk tirsdag). Der er hold i tre kategorier, så både let øvede, middel øvede og stærke motionister kan være med. Golden age er for spillere over 60 år – og de spiller på formiddage (typisk onsdag). Der er tilmelding til disse hold et par måneder før sæsonstart både sommer og vinter.

Disse hold er for spillere, der både vil spille single og double mod andre klubber. Det er som regel for spillere mellem 18 og 40 år, men der er også veteranhold for ældre spillere. Der er tilmelding til disse hold et par måneder før sæsonstart både sommer og vinter.

Her kan du udfordre andre i single for at komme højere op på ranglisten. Slår du en spiller, så tager du pladsen, og han/hun rykker en tand ned. Udfordringslisten er ikke klubbens officielle rangliste – det er en liste for de spillere, der har lyst til at spille udfordringskampe.

Har du styrke og lyst til at deltage i turneringer, som andre klubber holder, så er der også mulighed for det. Og har du en spillerlicens og spiller på et af RTK’s hold, så kan du oven i købet få noget af turneringsgebyret refunderet.