Begynderkampagne

Er du over 18 år, og har du lyst til at lære at spille tennis?

Så tilmeld dig Begynderkampagnen 2022 (tidl. majkampagnen). Har du spillet lidt tennis før, og overvejere at komme i gang igen, er du er også meget velkommen.

Begynderkampagnen løber over maj og juni måned, hvor du har mulighed for, sammen med andre nye spillere, at prøve om tennis er noget for dig. Vi stiller baner, instruktører og ketsjere til rådighed.

Får du lyst til at være medlem, så opretter vi særlige træningshold for nye. Derudover har vi en lang række aktiviteter, der både skal sørge for, at du bliver bedre til at spille, men også at du lærer andre at kende og får nogen af spille med. Finder du derimod ud af, at tennis ikke er noget for dig, så siger du pænt tak for denne gang – uden sure miner hos os.

Det får du med Begynderkampagnen

• Tennisketcher og bolde (begynderbolde), som du må beholde.
  • 4 gange træning med klubbens dygtige frivillige spillere.
    Søndag den 8., 15., 22. og 29. maj – kl. 14-16
    Det er ikke noget problem, hvis du ikke kan komme alle dage.
  • Drop-in onsdage i maj, hvor frivillige fra Begynderudvalget vil være til sted og hjælpe med at sætte spillet i gang og evt. lave øvelser.
    Onsdag den 11., 18., 25. maj og 1. juni – kl. 20-21
  • Drop-in onsdage i juni, hvor I selv spiller og laver øvelser.
    Onsdag den 8., 15. 22. juni – kl. 20-21
  • Mulighed for at booke baner med dine medspillere i maj og juni måned

Niveau
Deltagerne bliver delt i to grupper – du melder dig selv til den gruppe, du hører til:

• Spillere med ingen eller næsten ingen tenniserfaring.
  • Spillere, der har spillet lidt tennis før.

Vi sørger for, at du kommer i gruppe med andre nye på dit niveau, som du kan spille og have det sjovt sammen med.

Hvem træner dig?
Vi stiller med et hold af frivillige rutinerede spillere, som både vil hjælpe dig med spillet på banen men også information om livet i klubben. Vi er en meget social klub med masser af aktiviteter for alle spilleniveauer og aldre – fra yngste på ca. seks år og til spillere på over 80.

Hvad koster det?
Prisen for Begynderkampagnen er 735 kroner – inklusiv en ketsjer og bolde, som du må beholde.. Når du deltager i Begynderkampagnen, slipper du for det sædvanlige indskud på 450 kroner. Ketsjeren må du beholde. Har du ikke brug for en ketsjer, så skriv det ved tilmelding. Prisen er dog den samme.

Tilmelding og betaling
Du betaler samtidig med at du tilmelder dig på denne side: Tilmelding til Begynderkampagne

Hvis du ønsker at fortsætte efter Begynderkampagnen, så forlænger du dit medlemsskab, når du bliver opkrævet. Ellers melder du dig ud.

Mødetid: Alle deltagere får besked på mail.

Du skal møde på Dronning Sofies Vej 10 (tæt på Algade og Røde Port).

Her byder vi velkommen – og alle får udleveret en ketsjer og bolde. Herefter er der spil på banerne under kyndig vejledning af spillere fra klubben.

Kan du ikke komme første gang, så møder du bare op næste gang. Det er selvfølgelig bedst, at flest mulige kommer, men vi kan sagtens håndtere det, hvis du ikke kan være der alle gange.

Hvad kan jeg se frem til?
Igennem de seneste år har vi fået masser af nye medlemmer, der er startet via Begynderkampagnen. De har fundet glæden ved at blive godt modtaget og fundet en sport og en klub, hvor de har lyst til at være. Vi håber, at det samme bliver tilfældet for dig. Vi vil i hvert fald glæde os til at tage imod dig.

Vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer i forhold til covid-19.

Hvem kan jeg kontakte?
Er der noget, du er i tvivl om, så tag gerne fat i RTK’s klubmedarbejder, Britt Rosenstand.

Begynderudvalget for voksne i Roskilde Tennis Klub

Herunder kan du se billeder fra de sidste års maj-kampagner

Har du brug for flere informationer om klubben eller kampagnen, så tag kontakt til RTK’s klubmedarbejder.

Hvis du er ny og gerne vil i gang med tennis i Roskilde tennisklub, så kontakt begynderudvalget: begynder@roskildetennisklub.dk

Herunder kan du se medlemmerne i begynderudvalget.

Pia Winther Eriksen

pia123winther@yahoo.dk