Er du over 18 år, og har du lyst til at lære at spille tennis – så tilmeld dig majkampagnen 2021.

Har du spillet lidt tennis før og overvejer at komme i gang igen, så er du også meget velkommen.

I maj har du mulighed for sammen med andre nye spillere at prøve tennisspillet. Vi stiller baner, instruktører og ketsjere til rådighed. Får du lyst til at være medlem, så opretter vi særlige træningshold for nye. Derudover har vi en lang række aktiviteter, der både skal sørge for, at du bliver bedre til at spille, men også at du lærer andre at kende og får nogen af spille med.

Konceptet
Ideen er, at du får en måned til at vurdere, om tennis er noget for dig. Har du derefter lyst til at melde dig ind, så er du meget velkommen. Finder du derimod ud af, at tennis ikke er noget for dig, så siger du pænt tak for denne gang uden sure miner hos os.

Dage for majkampagnen i 2021
Der er fire gange træning og introduktion til Roskilde Tennis Klub:

• Søndag den 9. maj 2021
  • Søndag den 16. maj 2021
  • Mandag den 24. maj 2021 (2. pinsedag)
  • Søndag den 30. maj 2021

Det er ikke noget problem, hvis du ikke kan komme alle dage.

Udover de fire ovenstående træningsdage kan du spille på vores baner i hele maj måned. Du får et særligt nummer, så du og dine medspillere selv kan booke baner. Der vil også være mulighed for 4 x drop-in.

Niveau
Deltagerne bliver delt i to grupper – du melder dig selv til den gruppe, du hører til:

• Kl. 14-16: Spillere med ingen eller næsten ingen tenniserfaring – her er der plads til 56 deltagere
  • Kl. 16-18: Spillere, der har spillet tennis før – her er der plads til 28 deltagere

Vi sørger for, at du kommer til at spille og snakke med andre nye – og forhåbentlig møder du andre, som du har det sjovt sammen med. Vi planlægger også en “spil-sammen-aften” en hverdagsaften hver uge i maj (onsdag), så der bliver endnu større muligheder for at lære andre at kende.

Hvem træner dig?
Vi stiller med et hold af rutinerede spillere, som både vil hjælpe dig med spillet på banen men også information om livet i klubben. Vi er en meget social klub med masser af aktiviteter for alle spilleniveauer og aldre – fra yngste på ca. seks år og til spillere på over 80.

Hvad koster det?
Prisen for træning, introduktion og spil i maj er 500 kroner – inklusiv en ketsjer. Ketsjeren må du beholde også efter kampagnen. Har du ikke brug for en ketsjer, så skriv det ved tilmelding. Prisen er dog den samme.

Hvordan betaler jeg?
Du betaler samtidig med din tilmelding. Når du har indtastet dine oplysninger og trykket “Tilmeld og betal”, så bliver du dirigeret over på en betalingsside.

Du modtager efterfølgende en mail med de oplysninger, du har indtastet plus lidt information her fra siden.

Første gang er søndag den 9. maj 2021

Mødetid: Alle deltagere får besked på mail.

Du skal møde på Dronning Sofies Vej 10 (tæt på Algade og Røde Port).

Her byder vi velkommen – og alle får udleveret en ketsjer og bolde. Herefter er der spil på banerne under kyndig vejledning af spillere fra klubben.

Kan du ikke komme første gang, så møder du bare op næste gang. Det er selvfølgelig bedst, at flest mulige kommer, men vi kan sagtens håndtere det, hvis du ikke kan være der alle gange.

2015-05 Majkampagne begyndere 01

Hvad kan jeg se frem til?
Igennem de seneste år har vi fået masser af nye medlemmer, der er startet via majkampagnen. De har fundet glæden ved at blive godt modtaget og fundet en sport og en klub, hvor de har lyst til at være. Vi håber, at det samme bliver tilfældet med dig. Vi vil i hvert fald glæde os til at tage imod dig.

Vi overholder selvfølgelig alle retningslinjer i forhold til covid-19.

Hvem kan jeg kontakte?
Er der noget, du er i tvivl om, så tag gerne fat i RTK’s klubmedarbejder, Britt Rosenstand.

Begynderudvalget for voksne i Roskilde Tennis Klub

Herunder kan du se billeder fra de sidste års maj-kampagner

Ja, jeg vil gerne være med i RTK’s majkampagne 2021

Hvis du tilmelder mere end én, så udfyld formularen én gang for hver person. Du modtager inden for 10 minutter en kvitteringsmail med dine indtastede oplysninger.

Vi bruger dine oplysninger i forbindelse med majkampagnen. Vi laver en liste, som vi udleverer til jer med jeres navne og telefonnumre, så I har nemmere ved at få fat i hinanden, når I skal lave spilleaftaler. Du skal angive, hvis du IKKE ønsker, at dit telefonnummer kommer til at stå på denne liste. Din mail bruger vi til at sende dig informationer om majkampagnen og din ca. alder bruger vi i forbindelse med holdinddeling.

En liste med navne og telefonnumre gør det nemmere for jer at komme i kontakt med hinanden, når I skal finde nogen at spille med. Netværk betyder meget for, at I kommer godt ind i klubben.

• Vælg "Nej", hvis du aldrig har spillet eller kun meget få gange. Vælg "Ja", hvis du har spillet tidligere, evt. som barn - og hvis du har spillet på ferier eller lignende med familien. Der er ingen, der er verdensmestre, så tøv ikke med at skrive ja, hvis du har spillet før. Notér nederst hvor meget du har spillet, så vi kan sætte dig i den rigtige gruppe.

Her kan du se navnene på majkampagne-deltagerne 2021, efterhånden som de melder sig til.

Kitt Boel
Thomas Lucas
Sebrina Page
Sanne Dippmann Falkeborg
Astrid Dalgaard
Lian Malai Madsen
Susan Gram Colding
Susan Colding
Britt Møller Niklasson
Stine Chabert
Lene Rifbjerg
Torben Dalgaard
Linnéa Dalgaard
Malene Sadowski
André Sadowski
Tove Barner Kudsk
Henrik Jakobsen

Har du brug for flere informationer om klubben eller kampagnen, så tag kontakt til RTK’s klubmedarbejder.

Herunder kan du se medlemmerne i begynderudvalget.

Pia Winther Eriksen

pia123winther@yahoo.dk