Målgruppe: Voksne begyndere – både mænd og kvinder over 18 år.

Har du lyst til at lære spille tennis, så kom og prøv i maj.

Har du spillet lidt før og overvejer at komme i gang igen, så er du også velkommen.

I maj har du nemlig mulighed for at komme sammen med andre nye og prøve spillet. Vi stiller baner, instruktører og ketsjere til rådighed. Og får du lyst til at være medlem, så opretter vi særlige træningshold for nye, og har derudover en lang række aktiviteter, der både skal sørge for, at du bliver bedre til at spille, men også så du lærer andre at kende og får nogen af spille med.

Ideen er, at du får en måned til at vurdere, om tennis er noget for dig. Har du derefter lyst til at melde dig ind, så er du meget velkommen. Finder du derimod ud af, at tennis ikke er noget for dig, så siger du pænt tak for denne gang uden sure miner hos os.

Konceptet:

Der er fire gange træning og introduktion til Roskilde Tennis Klub:

• Søndag den 3. maj 2020
  • Søndag den 10. maj 2020
  • Søndag den 17. maj 2020
  • Søndag den 24. maj 2020

Deltagerne bliver delt i to grupper – du melder dig selv til den gruppe, du hører til:

• Kl. 14-16: Spillere helt uden – eller næsten uden – tenniserfaring – her er der plads til 56 deltagere
  • Kl. 16-18: Spillere, der har spillet tennis før – her er der plads til 28 deltagere

Alle dage skal I møde på Dr. Sofies Vej 10 (tæt på Algade og Røde Port), hvor vi i alt har syv udendørs baner. Vi har også seks baner ved Roskilde Idrætscenter i Darup.

Det er ikke noget problem, hvis du ikke kan komme alle dage.

Vi stiller med et hold af rutinerede spillere, som både vil hjælpe dig med spillet på banen men også information om livet i klubben. Vi er en meget social klub med masser af aktiviteter for alle spilleniveauer og aldre – fra yngste på ca. seks år og til spillere på over 80.

Udover de fire weekenddage kan du spille på vores baner i hele maj. Du får et særligt nummer, så du og dine medspillere selv kan booke baner. Vi sørger for, at du kommer til at spille og snakke med andre nye – og forhåbentlig møder du andre, som du har det sjovt sammen med. Vi planlægger også en “spil-sammen-aften” en hverdagsaften hver uge i maj (onsdag), så der bliver endnu større muligheder for at lære andre at kende.

Første mødetid og -sted

Nye uden tenniserfaring: Kom søndag den 3. maj kl. 13.45 – gerne lidt før.

Deltagere, der har spillet tennis før: Kom søndag den 3. maj kl. 16.

Adressen er Dr. Sofies Vej 10.

Her byder vi velkommen – og alle får udleveret en ketsjer, og herefter er der spil på banerne under kyndig vejledning af spillere fra klubben. Behøver du ikke en ketsjer, så skriv det ved tilmeldingen.

Kan du ikke komme første gang, så møder du bare op næste gang. Det er selvfølgelig bedst, at flest mulige kommer, men vi kan sagtens håndtere, hvis du ikke kan være der alle gange.

2015-05 Majkampagne begyndere 01Hvad koster det?

Prisen for træning, introduktion og spil i hele maj er 500 kroner – inklusiv en ketsjer, hvis du har brug for det. Ketsjeren kan du beholde også efter kampagnen. Har du ikke brug for en ketsjer, så skriv det ved tilmelding. Prisen er dog den samme.

Hvordan betaler jeg?

Du betaler samtidig med din tilmelding. Når du har indtastet dine oplysninger og trykket “Tilmeld og betal”, så bliver du dirigeret over på en betalingsside.

Du modtager efterfølgende en mail med de oplysninger, du har indtastet plus lidt information her fra siden.

Hvad kan jeg se frem til?

Igennem de seneste år har vi masser af medlemmer, der er startet via majkampagnen. De har fundet glæden ved at blive godt modtaget og fundet en sport og en klub, hvor de har lyst til at være. Vi håber, at det samme bliver tilfældet med dig. Vi vil i hvert fald glæde os til at tage imod dig.

Hvem kan jeg kontakte?

Er der noget, du er i tvivl om, så tag gerne fat i RTK’s klubmedarbejder, Henrik Overgaard Pedersen.

Begynderudvalget for voksne i Roskilde Tennis Klub

Herunder kan du se billeder fra de sidste års kampagner:

Du tilmelder dig herunder – du bliver dirigeret videre til en betalingsside, hvor du skal bruge dit dankort. Det koster 500 kr.

Ja, jeg vil gerne deltage i RTK’s majkampagne 2020 – for voksne på over 18 år:

Hvis du tilmelder mere end én, så udfyld formularen én gang for hver person. Du modtager inden for en time en mail med dine indtastede oplysninger.

Vi bruger dine oplysninger i forbindelse med majkampagnen. Vi laver en liste, som vi udleverer til jer med jeres navne og telefonnumre, så I har nemmere ved at få fat i hinanden, når I skal lave spilleaftaler. Du skal angive, hvis du IKKE ønsker, at dit telefonnummer kommer til at stå på denne liste. Din mail bruger vi til at sende dig informationer om majkampagnen og din ca. alder bruger vi i forbindelse med holdinddeling.

En liste med navne og telefonnumre gør det nemmere for jer at komme i kontakt med hinanden, når I skal finde nogen at spille med. Netværk betyder meget for, at I kommer godt ind i klubben.

• Vælg "Nej", hvis du aldrig har spillet eller kun meget få gange. Vælg "Ja", hvis du har spillet tidligere, evt. som barn - og hvis du har spillet på ferier eller lignende med familien. Der er ingen, der er verdensmestre, så tøv ikke med at skrive ja, hvis du har spillet før. Notér nederst hvor meget du har spillet, så vi kan sætte dig i den rigtige gruppe.

Her kan du se navnene på majkampagne-deltagerne 2020, efterhånden som de melder sig til.

Der er maksimalt plads til 56 begyndere og 28, der har prøvet at spille tennis før.

September 2019: Tilmelding åbnet.

• Sarah G. Andersen

Har du brug for flere informationer om klubben eller kampagnen, så tag kontakt til RTK’s klubmedarbejder

Herunder kan du se medlemmerne i begynderudvalget.

Povl H Jeppesen

povl.h.jeppesen@postnord.com