I foråret og efteråret sættes holdene for den kommende sommer- og vintersæson.

Sportsudvalget og trænerteamet beslutter, hvor mange hold der skal tilmeldes i divisioner og ligaer. Aktivitetsudvalget for voksne beslutter sammen med koordinatorerne for veteran- og motionisthold, hvor mange hold der skal oprettes og hvem der spiller på senior-, veteran-, golden age eller motionisthold.

Man må ikke spille BÅDE på senior- eller veteranhold og på motionisthold.

Læs mere om

I indendørssæsonen 2021/22 er der følgende muligheder for at komme til at spille på senior- eller veteranhold i RTK:

• 1.-2. hold herrer = 4 singler og 2 doubler
  • 1.-2. hold damer = 4 singler og 2 doubler
  • Veteran 40+mix (1-2 damer og 3-5 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 1 herredouble (HD) og 1 mixdouble (MD)
  • Veteran 50+mix (1-2 damer og 3-5 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 1 herredouble (HD) og 1 mixdouble (MD)

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok inklusiv reserver – og at der melder sig holdkaptajner.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til 1.-2. hold herrer og 1.-2. hold damer og ikke i forvejen er en del af seniortruppen, skal du tage kontakt til Sisse Folmø.

Det vil være sådan, at koordinatorer og holdkaptajner i fællesskab stiller hold ud fra spillestyrke og placering på rangliste.

Spillerne på de enkelte hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende), så alle opgaver ikke ligger på holdkaptajnerne.

I udendørs sæsonen 2020 er der følgende muligheder for at komme til at spille på senior- eller veteranhold i RTK:

• 1.-3. hold herrer = 4 singler og 2 doubler
  • 1.-4. hold damer = 4 singler og 2 doubler
  • Veteran 40+ blandet damer og herrer (2-4 damer og 4-8 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 2 herredoubler (HD), 1 damedouble (DD) og 1 mixdouble (MD)
  • Veteran 40+ kun damer eller kun herrer (4-8 herrer eller 4-8 damer) = 4 singler og 2 doubler – disse kampe skal sandsynligvis afvikles på hverdags-aftener
  • Veteran 50+ (2-4 damer og 4-8 herrer) = 3 HS, 1 DS, 2 HD, 1 DD og 1 MD
  • Senior-serie (1-2 damer og 3-5 herrer) = 2 HS, 1 DS, 1 HD og 1 MD – disse kampe skal sandsynligvis afvikles på hverdags-aftener

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok – inklusiv reserver.

Bemærk: Hvis du er mellem 18 og 25 år, så kan du alene spille 1.-4. hold eller senior serie.

1.-4. holdene bliver udtaget af RTK’s træningschef, så hvis I er flere mellem 18 og 25 år, der kunne tænke jer at spille på hold og som sandsynligvis ikke kommer i betragtning til de bedste seniorhold, så kunne det være en god idé, at I snakkede sammen og dannede et Senior serie hold.

Der er fri tilmelding til veteran og senior serie. Det vil dog være sådan, at koordinatorer og holdkaptajner i fællesskab stiller hold ud fra spillestyrke men også ud fra homogenitet på holdene.

Seniorholdene bliver som nævnt styret af træningschefen og den holdturneringsansvarlige i bestyrelsen. På disse hold bliver der imidlertid også udpeget holdkaptajner, ligesom alle spillere på lige fod med andre hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende).

Tilmeldingsfrist er mandag den 24. februar 2020.

Ja, jeg vil gerne spille på veteran- eller senior serie hold i udendørssæsonen 2020:

Spillere på 1.-4. hold damer og herrer skal ikke melde sig her men skal kontakte eller bliver kontaktet af træningschef Sisse Folmø.