I foråret og efteråret sættes holdene for den kommende sommer- og vintersæson.

Sportsudvalget og trænerteamet beslutter, hvor mange hold der skal tilmeldes i divisionerne, og sportsudvalget aftaler så med de to koordinatorer for veteran- og motionisthold om, hvem spiller på senior-, veteran- eller motionisthold.

Man må ikke spille BÅDE på senior- eller veteranhold og på motionisthold.

Læs mere om

I indendørssæsonen 2019/20 er der følgende muligheder for at komme til at spille på senior- eller veteranhold i RTK:

• 1.-2. hold herrer = 4 singler og 2 doubler
  • 1.-3. hold damer = 4 singler og 2 doubler
  • Veteran 40+ (1-2 damer og 3-5 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 1 herredouble (HD) og 1 mixdouble (MD)
  • Veteran 50+ (1-2 damer og 3-5 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 1 herredouble (HD) og 1 mixdouble (MD)

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok inklusiv reserver – og at der melder sig holdkaptajner.

Der er tilmelding til både veteranhold og til herre 2.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til 1. hold herrer og 1.-3. hold damer og ikke i forvejen er en del af seniortruppen, skal du tage kontakt til Kim Sverbæk (herrer) og Sisse Folmø (damer).

Det vil være sådan, at koordinatorer og holdkaptajner i fællesskab stiller hold ud fra spillestyrke men også ud fra homogenitet på holdene.

Spillerne på de enkelte hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende), så alle opgaver ikke ligger på holdkaptajnerne.

Tilmeldingsfrist er mandag den 16. september.

Ja, jeg vil gerne spille på senior- eller veteranhold i indendørssæsonen 2019/20:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• Helle Michaelsen
    • Jonas Nyrop Vestermann
    • Er også klar som reserve på 40+

• Brian Nielsen
    • Marie Hostrup Allerup
    • 40+ - blandede herrer/damer
    • Er også gerne reserve på 3. Hold senior damer. Spiller meget gerne single og double.

• Eva B Jensen
    • Charlotte Aaby Smith
    • Jakob Holmgaard
    • Camil Hesse
    • Arne Jensen
    • 2. hold herrer Bo`s hold

• Tina Dilling
    • 40+ - blandede herrer/damer
    • Datter spiller også holdkampe så derfor melder jeg mig ikke som holdkaptajn til vet40

• Morten Lyebalk

• Peter Karlsen
    • Jakob Brysting
    • 40+ - blandede herrer/damer

I udendørs sæsonen 2019 er der følgende muligheder for at komme til at spille på senior- eller veteranhold i RTK:

• 1.-2. hold herrer = 4 singler og 2 doubler
  • 3. hold herrer (hvis der er nok spillere) = 4 singler og 2 doubler
  • 4. hold herrer = 4 singler og 2 doubler (4. holdet fra sidste sommer og 3. holdet fra i vinter – med Bo Halberg som holdkaptajn)
  • 1.-2. og måske 3. hold damer = 4 singler og 2 doubler
  • Veteran 40+ (2-4 damer og 4-8 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 2 herredoubler (HD), 1 damedouble (DD) og 1 mixdouble (MD)
  • Veteran 40+ (4-8 herrer eller 4-8 damer) = 4 singler og 2 doubler – disse kampe skal primært afvikles på hverdags-aftener mandag-torsdag, så oprettelse af dette hold er med forbehold for, at der kan skaffes baner
  • Veteran 50+ (2-4 damer og 4-8 herrer) = 3 HS, 1 DS, 2 HD, 1 DD og 1 MD
  • Serie-tennis (1-2 damer og 3-5 herrer) = 2 HS, 1 DS, 1 HD og 1 MD – disse kampe skal primært afvikles på hverdags-aftener mandag-torsdag, så oprettelse af dette hold er med forbehold for, at der kan skaffes baner

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok – inklusiv reserver. Hvis der ikke er nok spillere til et herre 3, bliver herre 4 rykket op som nyt herre 3 hold.

Der er fri tilmelding til alle ovenstående hold. Det vil dog være sådan, at koordinatorer og holdkaptajner i fællesskab stiller hold ud fra spillestyrke men også ud fra homogenitet på holdene.

Bemærk, at 1.-3. herrer og 1.-3. hold damer bliver styret af henholdsvis Kim Sverbæk og Sisse Folmø. På disse hold bliver der imidlertid også udpeget holdkaptajner, ligesom alle spillere på lige fod med andre hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende).

Hvis du ønsker at komme i betragtning til disse hold og ikke i forvejen er en del af seniortruppen, skal du derfor tage kontakt til Kim (herrer) og Sisse (damer). Du kan også melde dig her på siden. Skriv så din spillestyrke under bemærkninger.