I foråret og efteråret sættes holdene for den kommende sommer- og vintersæson.

Sportsudvalget og trænerteamet beslutter, hvor mange hold der skal tilmeldes i divisioner og ligaer. Aktivitetsudvalget for voksne beslutter sammen med koordinatorerne for veteran- og motionisthold, hvor mange hold der skal oprettes og hvem der spiller på senior-, veteran-, golden age eller motionisthold.

Man må ikke spille BÅDE på senior- eller veteranhold og på motionisthold.

Læs mere om

I udendørs sæsonen 2020 er der følgende muligheder for at komme til at spille på senior- eller veteranhold i RTK:

• 1.-3. hold herrer = 4 singler og 2 doubler
  • 1.-4. hold damer = 4 singler og 2 doubler
  • Veteran 40+ blandet damer og herrer (2-4 damer og 4-8 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 2 herredoubler (HD), 1 damedouble (DD) og 1 mixdouble (MD)
  • Veteran 40+ kun damer eller kun herrer (4-8 herrer eller 4-8 damer) = 4 singler og 2 doubler – disse kampe skal sandsynligvis afvikles på hverdags-aftener
  • Veteran 50+ (2-4 damer og 4-8 herrer) = 3 HS, 1 DS, 2 HD, 1 DD og 1 MD
  • Senior-serie (1-2 damer og 3-5 herrer) = 2 HS, 1 DS, 1 HD og 1 MD – disse kampe skal sandsynligvis afvikles på hverdags-aftener

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok – inklusiv reserver.

Bemærk: Hvis du er mellem 18 og 25 år, så kan du alene spille 1.-4. hold eller senior serie.

1.-4. holdene bliver udtaget af RTK’s træningschef, så hvis I er flere mellem 18 og 25 år, der kunne tænke jer at spille på hold og som sandsynligvis ikke kommer i betragtning til de bedste seniorhold, så kunne det være en god idé, at I snakkede sammen og dannede et Senior serie hold.

Der er fri tilmelding til veteran og senior serie. Det vil dog være sådan, at koordinatorer og holdkaptajner i fællesskab stiller hold ud fra spillestyrke men også ud fra homogenitet på holdene.

Seniorholdene bliver som nævnt styret af træningschefen og den holdturneringsansvarlige i bestyrelsen. På disse hold bliver der imidlertid også udpeget holdkaptajner, ligesom alle spillere på lige fod med andre hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende).

Tilmeldingsfrist er mandag den 24. februar 2020.

Ja, jeg vil gerne spille på veteran- eller senior serie hold i udendørssæsonen 2020:

Spillere på 1.-4. hold damer og herrer skal ikke melde sig her men skal kontakte eller bliver kontaktet af træningschef Sisse Folmø.

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

Navn: Hvis jeg selv kunne vælge, vil jeg gerne spille
Marie Schwartz Vælg blandt holdene herunder
Peter Karlsen 50+ - blandede herrer/damer
Mia Boholdt-Petersen 40+ - kun damer
Charlotte Aaby Smith 40+ - kun damer

I indendørssæsonen 2019/20 er der følgende muligheder for at komme til at spille på senior- eller veteranhold i RTK:

• 1.-2. hold herrer = 4 singler og 2 doubler
  • 1.-3. hold damer = 4 singler og 2 doubler
  • Veteran 40+ (1-2 damer og 3-5 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 1 herredouble (HD) og 1 mixdouble (MD)
  • Veteran 50+ (1-2 damer og 3-5 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 1 herredouble (HD) og 1 mixdouble (MD)

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok inklusiv reserver – og at der melder sig holdkaptajner.

Der er tilmelding til både veteranhold og til herre 2.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til 1. hold herrer og 1.-3. hold damer og ikke i forvejen er en del af seniortruppen, skal du tage kontakt til Kim Sverbæk (herrer) og Sisse Folmø (damer).

Det vil være sådan, at koordinatorer og holdkaptajner i fællesskab stiller hold ud fra spillestyrke men også ud fra homogenitet på holdene.

Spillerne på de enkelte hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende), så alle opgaver ikke ligger på holdkaptajnerne.