I foråret og efteråret sættes holdene for den kommende sommer- og vintersæson.

Bestyrelsen og trænerne beslutter, hvor mange hold der skal tilmeldes i divisioner og ligaer. Aktivitetsudvalget for voksne beslutter sammen med bestyrelsen, hvor mange hold der skal oprettes, og hvem der spiller på senior-, veteran-, golden age eller motionisthold.

Man må ikke spille BÅDE på senior- eller veteranhold og på motionisthold.

Ja, jeg vil gerne spille på veteran- eller senior serie hold i indendørssæsonen 2022/23:

Tilmeldingen er lukket for vintersæsonen 2022.

Spillere på 1.-2. hold damer og herrer skal ikke melde sig her men skal kontakte eller bliver kontaktet af træningschef Sisse Folmø.

I indendørssæsonen 2022/23 er der følgende muligheder for at komme til at spille på senior- eller veteranhold i RTK:

• 1.-2. hold herrer = 4 singler og 2 doubler
  • 1.-2. hold damer = 4 singler og 2 doubler
  • Veteran 40+mix (1-2 damer og 3-5 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 1 herredouble (HD) og 1 mixdouble (MD)
  • Veteran 50+mix (1-2 damer og 3-5 herrer) = 3 herresingler (HS), 1 damesingle (DS), 1 herredouble (HD) og 1 mixdouble (MD)
  • Golden Age

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok inklusiv reserver – og at der melder sig holdkaptajner.

Hvis du ønsker at komme i betragtning til 1.-2. hold herrer og 1.-2. hold damer og ikke i forvejen er en del af seniortruppen, skal du tage kontakt til Sisse Folmø.

Spillerne på de enkelte hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende), så alle opgaver ikke ligger på holdkaptajnerne.

Der bliver kun oprettet hold, hvis der er spillere nok – inklusiv reserver.

Seniorholdene bliver som nævnt styret af træningschefen og den holdturneringsansvarlige i bestyrelsen. På disse hold bliver der imidlertid også udpeget holdkaptajner, ligesom alle spillere på lige fod med andre hold skal hjælpe med praktiske opgaver i forbindelse med holdkampene (koordinere kørsel, forplejning, indberette resultater og lignende).

Hvis du er mellem 18 og 25 år, så kan du alene spille 1.-2. hold eller seniorserie.

1.-2. holdene bliver udtaget af RTK’s træningschef, så hvis I er flere mellem 18 og 25 år, der kunne tænke jer at spille på hold og som sandsynligvis ikke kommer i betragtning til de bedste seniorhold, så kunne det være en god idé, at I snakkede sammen og dannede et Senior serie hold.