I foråret og efteråret sættes holdene for den kommende sommer- og vintersæson.

Sportsudvalget og trænerteamet beslutter, hvor mange hold der skal tilmeldes i divisionerne, og sportsudvalget aftaler så med de to koordinatorer for veteran- og motionisthold om, hvem spiller på senior-, veteran- eller motionisthold.

Man må ikke spille BÅDE på senior- eller veteranhold og på motionisthold.

Læs mere om

Koordinatoren for veteranholdene sammensætter de forskellige veteranhold i samarbejde med holdkaptajnerne samt koordinatorerne for motionist og seniorhold.

I indendørs sæsonen 2018/19 stiller RTK med:

• 1.-3. hold herrer
  • 1.-2. og måske 3. hold damer
  • Veteran 40+ (1 hold)
  • Veteran 50 + (1 hold)

Det normale 3. hold herrer bliver erstattet af sommerens 4. hold herrer, men der er fri tilmelding til alle ovenstående hold. Det vil være sådan, at koordinatorer og holdkaptajner i fællesskab stiller hold ud fra spillestyrke men også ud fra homogenitet på holdene.

I forhold til tidligere år stiller RTK med et veteranhold 40+ færre, end vi plejer. Og der er heller ikke tilmeldt motionisthold til vinter. Den beslutning er taget for at sikre, at holdkampe ikke kommer til at bruge for mange timer i hallen i forhold til booking af baner for medlemmer, der ikke spiller på hold, men også da det tidligere har vist sig svært at stille hold til alle kampe. Specielt kampene om vinteren bliver ofte afviklet på lidt skæve tidspunkter, fx fredag, lørdag og søndag aftener.

Det betyder, at vi ønsker brede spilletrupper til alle hold, så det altid er muligt at finde spillere nok.

Bemærk, at 1.-2. hold herrer og 1.-3. hold damer bliver styret af henholdsvis Kim Sverbæk og Sisse Folmø. Hvis du ønsker at komme i betragtning til disse hold og ikke i forvejen er en del af seniortruppen skal du derfor tage kontakt til Kim (herrer) og Sisse (damer).

Morten Bech Sørensen er koordinator for veteranholdene og for 3. hold herrer.

Seniorholdene spiller fire single og to doubler i en holdkamp.

Veteranholdene spiller følgende i en holdkamp:

• 3 herresingler
  • 1 damesingle
  • 2 herredoubler
  • 1 damedouble
  • 1 mixdouble

Her skal der altså bruges minimum fire herrer og to damer pr. kamp – alle får så to kampe. Man kan dog stille helt op til otte herrer og fire damer.

Ja, jeg vil gerne spille på 3. hold senior eller veteranhold i indendørs sæsonen 2018/19:

Her kan du se antallet af tilmeldte, efterhånden som de melder sig. Kan du ikke se din egen tilmelding, lige efter du har tilmeldt dig, gå ind på siden igen eller tryk F5 på dit tastatur.

• wieslaw starzycki
    • Jesper Damkjær