Har du en eller flere at spille med, så er du klar til at booke en bane, så snart du har meldt dig ind og fået et medlemsnummer samt en pinkode.

Du booker baner ved at gå ind i klubbens bookingsystem. Her skal du bruge dit eget medlemsnummer og pinkode, samt en makkers medlemsnummer.

Link til klubbens bookingsystem

Udendørs – spil så meget, du orker
Når du har betalt indskud og kontingent, kan du spille så meget du vil på udendørsbanerne.

Indendørs – det koster hver gang
Indendørs er kontingentet billigere – til gengæld skal man betale ekstra for hver time man spiller (til dækning af lys og varme). Betalingen opkræves, når du booker banen. Det er den, der reserverer banen, der bliver opkrævet betalingen for den. Den, der booker, skal derfor huske at få halvdelen af beløbet fra makkeren.

Helårs-, sommer- eller vintermedlem
Du kan være helårsmedlem eller kun sommer- eller vintermedlem. Hvis du f.eks. er sommermedlem, så betaler du passivt kontingent om vinteren og må ikke spille i RTK-hallen.

Sådan får du nye venner
Vil du gerne lære andre at kende, deltage i turneringer, træning og andre arrangementer, så er der masser af muligheder. Se under menuen “Voksne” i toppen af siden.

Er du i tvivl om noget, så kontakt RTK’s klubchef.