Målgruppe: Voksne begyndere, som ikke – eller næsten ikke – har spillet før

Er du over 18 år og har du ikke spillet ret meget før (eller måske slet ikke), så er Roskilde Tennis Klub et godt sted at starte.

Hvert år i maj tager vi særlig pænt imod helt uprøvede voksne. Vi har tilbud om træning og nogle gange en helt særlig kampagne rettet mod nye.

Så er du helt ny, er det en god idé at melde dig ind senest i april, så du kan være med til starten i maj. På den måde får du lært at spille samtidig med, at du møder andre, der heller ikke har prøvet at spille før.

På lige fod med andre kan du melde dig ind hvornår på året, du vil – men hvis du ikke kender nogen at spille med i forvejen, så vil vi anbefale dig at starte i foråret. Hold øje med forsiden af hjemmesiden fra startet af marts. Fra det tidspunkt bliver sommerens særlige tilbud og arrangementer løbende annonceret.

Har du brug for sparring, så tag kontakt til RTK’s klubchef.