Vores nye gulv i Darup er formelt færdigt og klart til at vi kan tage det i brug. Det var et dejligt øjeblik da gulvudvalget kunne overtage det flotte gulv. UniSport har leveret et rigtig flot gulv og gulvudvalget har afprøvet det og det var fantastisk at spille på. Lyden er anderledes, luften er renere, det er nemmere at se linierne og bolden hopper ikke for hurtigt.

Vi opfordre til at vi hjælper hinanden med at sikre at der ikke trædes ind på gulvet med udendørssko. Sørg for at der ikke er grus under dine sko, få dem vasket eller tag gerne et par nye sko i brug til indendørs. Boldene skal også være nye, har de været på grus så er der lidt grus i boldene, som drysses ud på vores nye gulv.

Bane 1 og 2 i Darup kan du allerede nu booke fra på mandag. Så Book og kom ind i hallen og prøv det nye gulv allerede i næste uge. Bane 3 og 4 frigives når anlægsudvalget er færdig med et par tiltag på bane 3. I må ikke forvente at der er helt rent i servicearealerne før 1. september, så tag Sporvogn, toilet og omklædning med et gran salt, hvis I booker hallen de næste 2 uger.

Tillykke til alle medlemmerne med det nye gulv og tak til Roskilde Kommune for bidraget til at det kunne lade sig gøre, at modernisere vores hal og indendørs faciliteter.

Kurt Jensen og Anni Nielsen inspicerer nyt softcourt gulv august 2016

Kurt Jensen og Anni Nielsen inspicerer nyt softcourt gulv august 2016

En officiel åbning vil finde sted mandag 3. oktober kl 17, hvor kommunen etc inviteres. Inden da skal vi bare bruge løs af banerne.

Held og lykke på banerne
Hilsen gulvudvalget HC, Kurt og Charlotte