Junior

RTK har en stor juniorafdeling med gode trænings- og kampmuligheder

Du er her:
 • Ny junior

  Børn i næsten alle aldre kan være medlem af Roskilde Tennis Klub, og der er plads til alle uanset spille niveau og ambitioner.

  Normalt kan man starte som 6-årig, men om sommeren starter vi ofte op med hold for de helt små, 3-6 år.

  Meld dig ind

  Når du melder dig ind i RTK, skal du betale et indskud (et engangsbeløb), og du vælger om du vil være sommermedlem, vintermedlem eller både sommer- og vintermedlem.

  Med sommerkontingentet kan du spille så meget du har lyst til på udendørsbanerne på Dr. Sofies vej og ved Roskilde Idrætscenter i Darup, når blot du booker en bane først.

  Vinterkontingentet er lavere end sommerkontingentet, til gengæld skal du betale et beløb hver gang du booker en bane i RTK-hallen.

  Se alle priserne

  Meld dig ind

  Træning

  Du skal betale særskilt for træning. Der er juniortræning på hverdage fra kl. 14-18 samt evt. i weekenden.

  Om sommeren er der træning i ca. 13 uger (maj, juni og august) og om vinteren i ca. 25 uger (oktober til april). Man tilmelder sig træning via hjemmesiden 4-6 uger før sæsonstart. Træning betales ud over kontingentet.

  Se priserne på junior/ung-seniortræning:

  Antal ugentlige træningstimer indendørs 2023 i perioden: 1. oktober – april.

  1 time:  1500 kr.
  2 timer:  2800 kr.
  3 timer:  4200 kr.
  4 timer:  5400 kr.
  5 timer:  6600 kr.
  6 timer: 7800 kr.
  7/7 timer +: 8200 kr.

  Ud over den almindelige træning, så kan du også deltage i Sommertennisskolen. Sommertennisskolen arrangeres af trænerne, og afholdes over fire dage så vidt muligt i den sidste uge af skoleferien.

  Juniorudvalget afholder diverse arrangementer i både sommer- og vintersæsonen, hvor det sociale er i fokus, da det er sjovere at spille tennis, hvis man kender de andre.

  Har du lyst til at spille kampe på klubbens hold i holdturneringer om sommeren eller individuelle turneringer, så tal med din træner om hvordan du kommer godt i gang.

 • Junioraktiviteter
 • Juniortræning
 • Junior camps
 • Juniorhold
 • Børneattester