Juniortræning

Se hvornår du skal træne i sommer: Træningsplan 2024 (revideret 12. juni)

Tilmeld dig junior/ungseniortræning sommer 2024

Tilmeldingsfrist 26. april kl. 10 2024.

Priserne på junior/ung-seniortræning sommer 2024:

Antal ugentlige træningstimer.

1 time:  875 kr.
2 timer:  1625 kr.
3 timer:  2350 kr.
4 timer:  3000 kr.
5 timer:  3750 kr.
6 timer: 4450 kr.
7/7+ timer: 5000 kr.

Sommersæsonen løber fra maj til september. Vi holder fri i skolernes sommerferie.

Vintersæsonen løber fra 1. oktober til påsken 2024. Vi holder fri i skolernes efterårs-, jule og vinterferie..

Vi glæder os til mange sjove timer med jer.

De bedste hilsner

Trænerteamet

På denne side:
 • Fysisk træning

  I Roskilde Tennisklub prioriterer vi fysisk basis træning ved siden af den almindelige tennistræning højt. Det fysiske element i tennis findes ligeså vigtigt som – det tekniske – det taktiske – det mentale og det sociale element. Alt sammen noget vi arbejder med i træningen og relationen med vores spillere.

  I den fysiske træning tages bl.a. udgangspunkt i ATK’s fysiske udviklingsmodel, som har fokus på aldersrelateret udvikling og træning. Indenfor tennis udvikling omtales fem fysiske færdigheder:

  Kroppens ABC – Bevægelighed – Hurtighed – Udholdenhed – Styrke

  Træning af fysiske (atletiske) og grundlæggende motoriske færdigheder før og unger puberteten er altafgørende for spillerens langsigtede tennismæssige udvikling.

  Lærer spillerne ikke helt basale atletiske færdigheder tidligt (før og under puberteten), bliver det meget svært at mestre tennisspecifikke færdigheder senere, samt at holde sig skades fri.

  Rammerne for basis fysisk træning i Roskilde Tennisklub Alle turneringsaktive juniorer/ungsenior/senior i Roskilde Tennisklub SKAL indgå i fysisk basis træning i klubben mellem 1-3 x om ugen alt efter antal ugentlige tennis træningstimer.

  Det er den ansætte fysiske træner – uddannet fysioterapeut – som står for træningen. Indholdet planlægges i samråd med ansvarlige tennistrænerne for udviklingsspillerne. Indholdet vil altid have en skadesforebyggende, præstations fremmende og tennis specifik målsætning.

  Alt efter sæson foregår træningen udendørs eller indendørs på træningsbane på relevant underlag – hvorved benarbejdet på det specifikke underlag kan inddrages. Træningen kan også (hele året rundt) foregå udendørs fx i form af løbetræning mv.

  Udover dette tilbydes til udvalgte grupper fysioterapeutisk superviseret ugentlig træning i styrke træningscenter i Roskilde.

  Bh Marie

  Fysisk træning i RTK