Vinter DIMO 2015/16 er afsluttet og resultaterne er nu opgjort. Der var 16 puljer med 38 deltagere i single og 46 par i double, i alt 130 deltagere.

I puljerne var det samlede antal (potentielle) kampe 182 samt 3 ekstra finale kampe i parallelpuljerne. Der er reelt spillet 102 kampe svarende til omkring 56 % af alle planlagte. Se mere her

Vi har en aftale med Holte Vinlager, at de sponsorerer en vinpræmie til nr. 1 såfremt mindst 50 % af kampene er spillet i puljen eller vinderne selv har spillet 50 % af deres kampe. Som hovedregel uddeles 2 flasker til vinderen af puljen med Holte Vinlager som sponsor, mens motionistudvalget giver en trøstepræmie med 1 flaske til nr. 2. I parallelpuljerne uddeles 1 flaske til vinderen og 1 flaske til nr. 2 og derpå får finalevinderen mellem parallelpuljerne en ekstra gevinst på yderligere 1 flaske.

Der er spillet finale mellem A1 og A2 i herresingle (vinder Jesper Christensen), i herredouble A1 og A2 (vinder Morten Bech Sørensen og Bo Halberg), mix double A1 og A2 (vinder Marianne og Jesper Christensen). Finalen i damedouble A1 og A2 blev vundet af Anni Nielsen og Helle Arentoft uden kamp pga skade hos modstanderne.

Se nednefor hvem der har fornøjelsen at få vinpræmier, der kan afhentes i perioden fra på tirsdag 10. maj – 1. juli hos Holte Vinlager, Ringstedgade.

Tak for sæsonen; tillykke til vinderne og tak til sponsoren – Holte Vinlager. Motionistudvalget vil opfordre til at medlemmerne køber den gode vin i butikken og i øvrigt nævner tilknytningen til RTK.

Steen Øgaard Dahl

dimo vinter praemier