Så er det tid til endnu en omgang tøserunde. Tøserunden en dame doubleturnering, hvor vi spiller med forskellige makkere undervejs. På grund af corona restriktionerne inddeler vi os i to hold af 8 på hver, hvor man spiller på kryds og tværs.

Der er individuel tilmelding, og niveauet vil være blandet. Turneringen er for alle, men man skal minimum være i stand til at serve stabilt.

Turneringen er uden seedning og man trækker lod om en makker. Så længe man vinder, spiller man med den samme makker, men rykker op i niveau. Kampene bliver derfor hårdere, jo flere kampe man vinder. Når man taber en kamp, trækker man lod om en ny makker og starter forfra. Vi spiller med nye bolde, og hver spiller vil få 6 kampe af ca. 25 minutter – afhængig af antal tilmeldte og kampresultater.

Der er plads til 16 personer og tilmelding efter først-til-mølle-princippet. Hvis der overtegnes, kommer man på venteliste. Arrangementet aflyses ved mindre end 8 tilmeldte.

Der er desværre ingen forplejning, men det skal nok blive hyggeligt alligevel.

Tid og sted: fredag den 4. december 2020 kl. 18-20.30 i Darup

Tilmelding:  Tilmeld dig via bookingsystemet. Du skal logge ind for at tilmelde dig og betale.

Tilmeldingsfrist: 2. december 2020.

Pris: 50 kr. pr. person – som betales ved tilmelding.

Tilmelding er bindende – forstået på den måde, at hvis du er kommet med i turneringen og melder afbud senere end 72 timer før afholdelse, bliver pengene trukket, hvis der ikke findes en afløser. Får du brug for at melde afbud, så kontakt Pia eller Lisbeth.

Hvis pengene tilbagebetales (f.eks. ved aflysning) bliver pengene overført til din konto i bookingsystemet, hvor du kan bruge disse penge næste gang, du skal booke en indendørs bane, betale for træning eller andre aktiviteter.

Kontakt vedr. arrangementet: Pia Winther (pia123winther@yahoo.dk) eller Lisbeth Lyme (lisbeth@lyme.biz).